O nama

Mi smo porodična agencija koja akcenat stavlja na dobrobit korisnika kao i na sigurnost aranžmana.

Vlasnica agencije Ljubica Jovanović lično se stara o svakom aranžmanu ponaosob, proverava sve potrebne podatke, dostupne informacije i sve druge pojedinosti koje su neophodne da Vaš odmor bude odmor.

Tamara Jovanović je “zvaničan” fotograf agencije i zadužena je za prikupljane i odabir slika sa putovanja.

Kod nas u agenciji Vaš odmor počinje već kod Vašeg raspitivanja oko aranžmana. Bez skrivenih namera pomoćićemo Vam u odabiru aranžmana ukoliko ste neodlučni ili ponuditi najbolji odnos cene i kvaliteta smeštaja.

Osoblje sa iskustvom dužim od 20 godina u turizmu tačno zna šta je neophodno, šta je potrebno, a šta i nije toliko važno da bi se Vi na odmoru odmorili.

Rad sa proverenim kako domaćim tako i stranim partnerima, umnogome olakšava naš rad i organizaciju Vaših aranžmana.

Ljubazno osoblje naše agencije Vam je uvek na raspolaganju za sve informacijekoje su Vam potrebne, a u slučaju da odgovor na traženo pitanje ne znamo, znamo ko zna.

Sa širokom lepezom ponuda za sve svetske i domaće destinacije trudimo se da zadovoljimo sva interesovanja, želje i potrebe naših klijenata. Organizujemo putovanja kako u zemlji tako i u  inostranstvu, letovanja po Evropi, Aziji, Africi, prolećna i jesenja putovanja po evropskim i svetskim metropolama drumskim i avio-saobraćajem. Naša agencija vam može organizovati i idividualna putovanja i smeštaj u svim svetskim gradovima.

Pored aranžmana agencija “Sunny day travel” se bavi i prodajom avio karata za sve destinacije po najpovoljnijim cenama.

U saradnji sa osiguravajućom kućom “WIENER STADTISCHE” u mogućnosti smo da našim korisnicima ponudimo najpovoljnije putno zdravstveno osiguranje. Posebno smo ponosni na porodično osiguranje gde su deca besplatno osigurana.

Kod nas su ugovori čitko i jednostavno napisani, nema skrivenih troškova i “sitnih slova”.

Da odmor bude odmor.

Sunny day travel