Hurgada

Egipat

Hurgada
Nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) od Kaira.
Od Nila je deli oko 150km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze visinu od 1700 m.

Širom grada nalaze se mnogobrojni restorani, prodavnice, barovi i pabovi. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca.
Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom. Naseljena početkom XX veka, od malog ribarskog mesta, prerasla je u turističku destinaciju tek zadnjih desetak godina.

Danas je to grad - područje sa 40.000 stanovnika i proteže se uz more dužinom od 40 km.
Hurgada je glavno turističko odredište Egipta i preplavljeno je turistima tokom cele godine.

Svi novoizgrađeni hoteli nalaze se van starog jezgra Hurgade. Danas, regija Hurgade podrazumeva i hotelske komplekse u El Guni i zalivima Makadi i Soma.
1. dan
Sastanak grupe na aerodromu "Nikola Tesla", 2 sata pred predviđeno poletanje aviona.
Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9982 je oko 18.00h.
Posluženje u avionu.
Predviđeno sletanje u Heraklion (po lokalnom vremenu) oko 21.20h.
Transfer do hotela.
Smeštaj u hotel prema pravilima hotela.

2 – 10/ 11. dan
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.

11/ 12. dan
Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima.
Slobodno vreme.
Transfer do aerodroma u večernjim satima.
Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom JU 9983 je oko 22.10h.
Let za Beograd.
Posluženje u avionu.

12 /13. dan
Sletanje u Beograd predviđeno oko 01.40h.
Kraj programa.
HURGHADA SEA GULL RESORT 4*

Lokacija:
Hotel se nalazi u centru Hurgade, na oko 10 kilometara od aerodroma u Hurgadi. Hotel ima dve sopstvene peščane plaže sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Sadržaj hotela:
Gostima su na raspolaganju: dve recepcije, menjačnica, nekoliko restorana i barova, pet otvorenih bazena (dva se greju zimi), "Aqua park" sa 9 tobogana (greje se zimi), stoni tenis, skvoš teren, odbojka na plaži, bilijar, aerobik, "aqua" aerobik, vaterpolo, ronjenje, jedrenje, "Aqua" centar (centar za sportove na vodi), animacioni program, pozorište, salon lepote, "Spa" centar, "fitness" centar, dva bioskopa, mini zoološki vrt, dečiji klub (4-10 god.), dva igrališta za decu, teniski teren, dve konferencijske sale, besplatan "Wi-Fi" internet kod "Food court"-a (8-18h), "Wi-Fi" interent u lobiju (uz doplatu).

Sadržaj soba:
Sve sobe su klimatizovane i sadrže kupatilo sa kadom ili tušem, fen, mini bar, sef, "LCD SAT TV", telefon, balkon ili terasu.

 
LONG BEACH RESORT 4* (ex Hilton Long Beach)

Lokacija:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, 30km od centra Hurgade i 15km od aerodroma.

Sadržaj hotela:
Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana, pet barova, diskoteka, "shopping" centar, sedam otvorenih bazena od kojih se tri greju tokom zime, bazen i igralište za decu na plaži, dečiji klub, besplatni suncobrani, ležaljke i peškiri, "diving" centar, sportovi na vodi, bilijar, mini golf, četiri teniska, dva "squash" terena, "fitness", sauna, "SPA" centar.

Sadržaj soba:
Sve sobe su klimatizovane, imaju terasu ili balkon sa pogledom na more, mini bar ili frižider, "LCD SAT TV", kupatilo sa fenom za kosu, sef i "Wi-FI" internet (uz doplatu).

 
STELLA DI MARE GARDENS RESORT & SPA 5*

Lokacija:
Hotel je smešten u Makadi zalivu, na 35km od Hurgade i 30km od aerodroma.

Sadržaj hotela:
U sklopu hotela, nalaze se recepcija dostupna 24 časa dnevno, glavni restoran, dva "a-la-carte" restorana (libanska i kineska kuhinja), besplatan "Wi-Fi" internet u lobiju i na terasi, "spa" centar, teretana, frizerski salon, 6 bazena za odrasle (jedan se greje zimi) i dva bazena za decu, teniski teren, mini golf, bilijar, stoni tenis, animacija, šatl bus do Hurgade, bankomat.

Sadržaj soba:
Sve sobe u ovom hotelu sadrže telefon, klima uređaj, "LCD SAT TV", sef, mini bar, kupatilo sa tuš kabinom/kadom, a većina soba ima balkon ili terasu.
 
KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT 4*

Lokacija:
Hotel King Tut se nalazi u blizini centra Sakale, a od aerodroma je udaljen 5km, na sopstvenoj peščanoj plaži.

Sadržaj hotela:
Gostima hotela na raspolaganju su tri glavna restorana (od kojih je jedan na plaži), četiri bara (od kojih je jedan na plaži), bazen, sauna, đakuzi, sobe za masažu, animacioni tim, teretana, sportovi na vodi, bilijar i besplatan "Wi-Fi" u javnim prostorijama.

Sadržaj soba:
Hotel raspolaže sa 133 sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, telefon, TV, fen i balkon.
 
TROPITEL SAHL HASHEESH 5*

Lokacija:
Hotel je smešten na nekih 14km južno od Hurgade, na 20-ak minuta vožnje od aerodroma. U sklopu hotela nalazi se besplatan parking.

Sadržaj hotela:
Hotel sadrži četiri restorana, a gostima su na raspolaganju tri otvorena bazena, "SPA" centar, kao i razne sportske sadržaje poput terena za tenis i odbojku.

Sadržaj soba:
Sve sobe su klimatizovane, sadrže kupatilo sa tuš kabinom, "LCD SAT TV", telefon, internet (uz doplatu) minibar i sef.
 
AMWAJ BLUE BEACH 5*

Lokacija:
Udaljen je 50km od aerodroma u Hurgadi, 20km od Makadi Bay-a. Ima sopstvenu plažu sa plićim delom, kao i deo sa pontonom.

Sadržaj hotela:
Gostima hotela na raspolaganju su tri restorana uključujući i italijanski i restoran na plaži, barovi pored bazena, na plaži i u disko klubu, dva bazena za odrasle od kojih je jedan sa kontrolom temperature vode i dva dečija, "fitness" centar, "spa" centar, salon lepote, "shopping" centar, super market, mini market, tereni za tenis, odbojku i košarku, ronilački centar, salu za kuglanje i stoni tenis, bioskop, "rent-a-car", suvenirnica, perionica, parking i garaža. Za ljubitelje sportova na vodi na raspolaganju su "jet sky", "wind surfing", vožnja katamaranom, iznajmljivanje kanua i pedalina, a za ljubitelje ekstremih sportova tu je i paraglajding.

Sadržaj soba:
Hotel raspolaže sa preko 300 moderno opremljenih i komfornih soba. Sve sobe imaju izlaz na terasu ili balkon, sa pogledom na more, baštu ili bazen. Sobe su klimatizovane, opremljene sa kupatilom sa fenom, satelitskom TV, telefonom, mini barom, aparatom za čaj i kafu.
 
NUBIA AQUA BEACH RESORT 5*

Lokacija:
Hotel se nalazi u severnom delu Hurgade na sopstvenoj plaži, na 6km od centra i 18km od aerodroma.

Sadržaj hotela:
Gostima je na raspolaganju sedam restorana, tri bara na plaži, šiša bar, lobi bar, četiri otvorena bazena, đakuzi, dečiji bazen, mini klub, sauna, odbojka na plaži, vaterpolo, besplatan "Wi-Fi" u zajedničkim prostorijama.

Sadržaj soba:
Sve sobe su klimatizovane, poseduju mini bar, sef, terasu ili balkon, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, "LCD SAT TV" i telefon.
 
THREE CORNERS SUNNY BEACH 4*

Lokacija:
Ovaj moderan, luksuzan hotel se nalazi na samoj obali Crvenog mora, sa privatnom peščanom plažom u Daharu ka El Gouni.

Sadržaj hotela:
U okviru hotela su bazeni, od kojih se dva greju u zimskom periodu, vodeni park sa bazenom i toboganima za decu, besplatno korišćenje suncobrana, ležaljki i peškira, glavni restoran, restoran na plaži, "a la carte" restoran, tri bara, internet kafe, suvenirnica, mini market, juvelirnica, knjižara, perionica veša.

Sadržaj soba:
Hotel ima više od 300 soba. Sve su opremljene u tradicionalnom stilu, sa balkonima sa pogledom na more, baštu ili bazene. Sobe su klimatizovane, sa odvojenim kupatilima i tuš kabinom, mini frižiderom, "SAT TV", telefonom, sefom, detektorima za dim, fenom.
 
SUNNY DAYS EL PALACIO RESORT 4*

Lokacija:
Hotel se nalazi na 4km od centra Hurgade i 10km od aerodroma, između starog centra Dahar i nove marine, u laguni koja zalazi unutar hotelskog kompleksa.

Sadržaj hotela:
U okviru hotela nalazi se otvoreni bazeni i bazen za decu, privatna plaža, "health club", sauna, masaža, "fitness" centar, igralište za decu, bilijar, stoni tenis, bar/ pub/ "lounge", saloni za ulepšavanje, "gift shop", banka, zlatare, knjižara i "Wi-Fi" internet dostupan na recepciji.

Sadržaj soba:
Sobe su klimatizovane, poseduju mini bar, sef, terasu, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, a svaka od soba ima i "LCD TV".
 
TITANIC PALACE RESORT 5*

Lokacija:
Hotel se nalazi na obali Crvenog mora, odmah pored hotela Titanic Beach Spa & Aquapark. Udaljen je oko 17km južno od centra Hurgade, 10km od aerodrome. Nalazi se na peščanoj plaži, sa pontonom dugim 500 m za ulazak u vodu. Jedan deo je sa koralnim grebenom, a drugi prilagođen za porodice sa decom gde je veći deo kupačke zone sa plitkom vodom. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno za goste hotela, preporučujemo korišćenje specijalne obuće.

Sadržaj hotela:
Recepcija, menjačnica, glavni restoran "Cleopatra", glavni restoran "Antonio", japanski, kineski, indijski i meksički "a la carte" restoran, u hotelu Titanic Beach Spa & Aquapark 5*, italijanski, kineski, orijentalni i riblji "a la carte" restorani, restoran na plaži, bar "Cesar", disko klub "Waves", "Vip lounge", bar na plaži "Sailors", bar "Captan Smith", u hotelu Titanic Beach Spa & Aquapark 5* barovi "Pirates" u lobi bar i "Oasis" bar na bazenu, konferencijska sala, "SPA" centar, 2 saune, 2 parna kupatila, tursko kupatilo, teretana, 2 teniska terena, mini golf, ronjenje, jedrenje, "Aqua" centar (za sportove na vodi), 2 glavna spoljašnja bazena (jedan od njih se greje zimi), 7 "swim up2 bazena, dečiji bazen u blizini plaže, "Aqua" Park radi u određeno vreme, 8 tobogana sa 2 bazena koja se greju zimi, tobogani za decu ispod 10 god., rafting reka, bazen sa talasima koji se greje zimi, dečiji klub (4-12 god.), dečije igralište, animacioni program, kuglanje, stoni tenis, stoni fudbal, video igrice, doktor, "internet cafe", usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, doktor.

Sadržaj soba:
Hotel raspolaže sa 593 sobe. Sve imaju split klima uređaj (hladi/greje), kupatilo sa tuš kabinom, fen za sušenje kose, "LCD Sat TV", sef, mini bar, balkon ili terasu, sef.
 
AMC ROYAL HOTEL 5*

Lokacija:
Smešten na sopstvenoj plaži u Hurgadi, hotel AMC Royal nalazi se u oblasti Alahja. Od aerodroma je udaljen 20km, a od centra oko 11km.

Sadržaj hotela:
Gosti hotela mogu uživati u raznim internacionalnim jelima na bazi švedskog stola. U italijanskom restoranu služe se autentične pice i testenine. Pića možete naručiti u pabu Shots Fun. Nudi veliki izbor sadržaja za sportove na vodi, uključujudi ronjenje i gnjuranje. Peskovita plaža je lepo uređena i gosti mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo plaže je sa koralnim grebenom, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Obavezno je korišdenje obuće za kupanje. Hotel poseduje ponton dugačak 500m. Gostima su na raspolaganju: sauna, parno kupatilo i usluga masaže. Ostali hotelski sadržaji uključuju stoni tenis, odbojku na pesku i pikado.

Sadržaj soba:
Hotel ima 395 soba različitih tipova. Sve smeštajne jedinice imaju balkon sa pogledom na Crveno more, "flat-screen" TV, mini bar i električno kuvalo. Apartman tipa "suite" uključuje prostor za sedenje sa trpezarijskim stolom. Kupatila su opremljena tušem.
 
CARIBBIEN WORLD RESORT SOMA BAY 5*

Lokacija: Nalazi se na samoj obali Crvenog mora u regiji Soma Bay. Hotel je udaljen oko 35km od aerodroma i oko 30 min. vožnje od centra Hurgade.

Sadržaj:
Gostima su na raspolaganju mnogobrojni restorani internacionalne kuhinje, barovi na plaži, diskoteke, igrališta za decu, sauna, "jacuzzi", fitness sala, masaža, tri bazena, dečiji bazen, ronilački centar, surfovanje, sportovi na vodi, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, amfiteatar, fudbal na plaži i "aqua park".

Sadržaj soba:
Sobe su uređene u duhu Kariba, sa pogledom na more, a opremljene su kupatilom sa tuš kabinom i fenom za kosu, "LCD SAT TV", klima uređajem, telefonom, sefom, mini frižiderom i balkonom ili terasom.
 
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*

Lokacija:
Hotel se nalazi između Hurgade i luke Safaga, udaljen je od oba mesta oko 30km. Transfer od aerodroma do hotela traje oko 40 min. vožnje.

Sadržaj hotela:
Nudi ukusnu nacionalnu i internacionalnu kuhinju, a obroci se služe u glavnom restoranu. Pored glavnog restorana hranu i piće možete konzumirati i u restoranu "Vista Mare", u ribljem restoranu "Rock Lobster", baru pored bazena, u pabu "Vista Mare", "Sport bar"-u, "Lobby bar"-u i "Divers bar"-u. U "resortu" možete uživati u brojnim sportskim aktivnostima kao što su tenis, odbojka, ronjenje, golf, stoni tenis, jahanje i sl. Za potpuni odmor tu je "wellness" centar sa otvorenim bazenom, fizioterapijama, masažama, masažama toplim kamenjem, salon lepote, "Asia spa" centar. Za malo aktivniji tip odmora tu su časovi aerobika kao i besplatno korišdenje teretane. Animatori su u hotelu zaduženi za dobru atmosferu i zabavu. Preko dana će Vas animirati sa brojnim zabavnim igrama i sadržajima, a uveče su tu profesionalni bendovi koji svojom muzikom upotpunjavaju doživljaj. Jednom nedeljno se održava velika žurka na plaži, a možete se zabavljati i u noćnom klubu hotela svake večeri od 23:30h. Wi-Fi internet dostupan je na recepciji i u lobiju.

Sadržaj soba:
"Resort" raspolaže sa 530 potpuno opremnjenih soba i apartmana. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom/tuš kabinom, terasu, klimu, sef, telefon, TV, fen za kosu, mini-bar.
 
HILTON HURGADA RESORT 5*

Lokacija:
Hotel se nalazi na 10 minuta od aerodroma, 8km od luke u Hurgadi, 5km od centra.
Sadržaj hotela:

Gostima su na raspolaganju privatna plaža i marina, nekoliko restorana i barova, dva bazena sa delom za decu, teniski tereni, ronilački centar, parno kupatilo, tereni za skvoš, teretana, stoni tenis, kao i usluga čuvanja dece.

Sadržaj soba:
Sve sobe su klimatizovane i sadrže kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, terasu/ balkon, telefon, pristup internetu, sef i mini bar.
 
JASMINE PALACE RESORT 5*

Lokacija:
Hotel se nalazi 22km od Hurgade na peščanoj plaži.

Sadržaj hotela:
Recepcija, glavni restoran, dva "a-la-carte" restorana, restoran na plaži, nekoliko barova, "SPA" I "wellness" centar, nekoliko otvorenih bazena, dečiji bazen, mini klub, različiti programi animacije, stoni tenis, bilijar, pikado i odbojka na pesku.

Sadržaj soba:
Sobe su opremljene kuptalilom sa tuš kabinom,klima uređajem, sefom, "SAT TV", mini frižiderom i balkonom ili terasom.
 
PANORAMA BUNGALOWS AQUA PARK 4*

Lokacija:
  Hotel se nalazi na 20km udaljenosti od aerodrome i na 15 minuta vožnje od centra Hurgade, između Hurgade i El Gune.

Sadržaj hotela:
Gostima hotela su na raspolaganju četiri restorana (glavni, tradicionalni mongolski, riblji i restoran na plaži), barovi pored bazena i na plaži, bazen za odrasle i decu, bazen sa toboganima, "spa" centar, teretana, noćni klub i večernja animacija.

Sadržaj soba:
Sve sobe sadrže klima uređaj, SAT TV, mini bar, kupatilo, fen za kosu i balkon ili terasu.
 
PYRAMISA SAHL HASHEESH 5*

Lokacija:
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u Sahl Hashish zalivu, koji je poznat među roniocima i ljubiteljima različitih vodenih sportova.

Sadržaj hotela:
Gostima hotela su na raspolaganju privatna plaža, pet restorana, četiri bara, dva otvorena bazena, centar za ronjenje, salon lepote, tereni za skvoš i tenis.

Sadržaj soba:
Sve sobe su klimatizovane i sadrže kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, terasu/ balkon, telefon, "SAT TV" i mini bar/frižider.
 
SEA STAR BEAU RIVAGE 5*

Lokacija:
Hotelski kompleks nalazi se 10km od aerodroma u Hurgadi i 2km od starog dela Egipta – El Dahar, na peščano-šljunkovitoj plaži dužine 300 metara. Postoji deo sa dužim plićakom i koralnim grebenom i deo sa postepenim ulaskom u vodu. Preporučuje se specijalna obuća.

Sadržaj hotela:
Recepcija, ilobi, menjačnica, sef na recepciji, glavni restoran "El Khiam", lobi bar, bar na bazenu, "Ice Cream corner" za decu, diskoteka, "Star” café", "Tea Time Corner", dva bazena, dečiji bazen, mini klub za decu (od 4 do 12 godina), mini disko za decu, igralište za decu, stoni tenis, teren za odbojku na plaži, teren za fudbal, boćanje, aerobik, časovi trbušnog plesa, dnevne i večernje animacije. Uz doplatu: italijanski "a la carte" restoran "La Nona", riblji restoran "Samakmak", "Grill corner", "Pizza corner", bar "On The Rocks", šiša bar, salon lepote, 2health club", usluge masaže, mini golf, sauna, bilijar, parno kupatilo, đakuzi, sportovi na vodi, bankomat, doktor i prodavnice.

Sadržaj soba:
Hotel raspolaže sa ukupno 293 sobe koje sadrže kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, "SAT/TV", klima uređaj, telefon, sef, fen za kosu, mini bar i terasu ili balkon. Sobe su koncipirane tako da većina ima delimični pogled na more, direktan pogled na more ili pogled na bazen.
 
cenovnik Sea Gull Resort

cenovnik Sea Gull Resortcenovnik Long Beach resort

cenovnik Long Beach resortcenovnik Stella di Mare resort & spa

cenovnik Stella di Mare resort & spacenovnik King Tut Aqua Beach Resort

cenovnik King Tut Aqua Beach Resortcenovnik tropitel sahl haseesh

cenovnik Tropitel Sahl Haseeshcenovnik Amwaj Blue Beach

cenovnik Amwaj Blue Beachcenovnik Nubia Aqua Beach Resort

cenovnik Nubia Aqua Beach Resort


cenovnik Three Corners Sunny Beach

cenovnik Three Corners Sunny Beachcenovnik Sunny Days Palacio Resort

cenovnik Sunny Days Palacio Resortcenovnik Titanic Palace Resort

cenovnik Titanic Palace ResortAmc Royal Hotel

Amc Royal HotelCaribbien World Resort Soma Bay

Caribbien World Resort Soma BayCleopatra Luxury Resort

cenovnik Cleopatra Luxury Resortcenovnik Hilton Hurgada Resort

cenovnik Hilton Hurgada Resortcenovnik Jasmine Palace Resort

cenovnik Jasmine Palace Resortcenovnik Panorama Bungalows Aqua Parkcenovnik Pyramisa Sahl Hasheesh

cenovnik Pyramisa Sahl Hasheeshcenovnik Sea Star Beau Rivage

cenovnik Sea Star Beau Rivage

- avio prevoz – čarter let na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd;

- usluga povratnog transfera na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom u Hurgadi;

- usluga smeštaja i pratećih usluga u izabranom hotelu, na bazi izabranog broja noćenja;

- usluga predstavnika inopartnera na destinaciji;

- troškovi organizacije turističkog putovanja.
- avio takse koje u trenutku objavljivanja programa iznose:
Hurgada - EUR 51,40 (EUR 21,42 taksa aerodroma Nikola Tesla, EUR 29,00 taksa aerodroma u Hurgadi, EUR 0,98 naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja Republike Srbije);

- međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može uplatiti u agenciji po važećem cenovniku i uslovima “Wiener Stadtische” osiguranja.

- osiguranje od otkaza turističkog putovanja (preporučujemo);

- osiguranje od krađe ili oštecenja prtljaga (preporučujemo);

- osiguranje na ime troškova pomoći i povratka sa turističkog putovanja (preporučujemo);

- troškovi fakultativnih izleta u organizaciji inopartnera (prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja za kvalitet i cenu);

- viza za Egipat, pribavlja se na aerodromu u Hurgadi, po ceni od 25 američkih dolara;

- individualni i dodatni hotelski troškovi.
Uslovi plaćanja:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu "Banca Intesa", Beograd na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Način plaćanja:
- gotovinski – akontacija 30% od ukupne cene turističkog putovanja, preostali iznos najkasnije 21 dan pre početka putovanja;
- platnim karticama ("Visa", "Visa Electron", "Dina Card", "Master Card", "Maestro");
- uplatom preko računa.
- cene u cenovniku su u evrima po osobi za boravak od 10 / 11 noći sa ugovorenim brojem obroka;
- cene iz tabele važe do datuma navedenim u tabelama;
- svi popusti se odnose na osnovnu cenu aranžmana, ali ne i na doplate(za porodičnu sobu, dodatni ležaj, sobu s pogledom na more…) i ostale troškove van ugovorenih usluga, plaćaju se na recepciji hotela ili predstavniku ino partnera;
- dozvoljena težina prtljaga 20kg po osobi, a ručnog prtljaga 5kg po osobi (deca od 0-1,99 godina nemaju pravo na besplatan prtljag). Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja nema uticaja). U ručnom prtljagu nije dozvoljeno da se nose makazice, manikir setovi i drugi oštri predmeti, bilo kakve tečnosti, gelovi, sprejevi i pene;
- opisi i fotografije smeštajnih objekata i smeštajnih jedinica, zajedno sa doplatama i popustima, dostupni su i na "web" stranici;
- raspodelu smeštajnih jedinica vrši isključivo osoblje recepcije hotela, a sve dodatne zahteve i želje će se proslediti smeštajnom objektu, pri čemu Organizator putovanja ne garantuje i njihovo izvršenje, već samo naplaćenu uslugu. Ulazak u sobe je po pravilu posle 14h, izlazak iz sobe pretposlednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena iziskuje dodatna plaćanja direktno na recepciji hotela. Putnici su u obavezi da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i tokom trajanja turističkog putovanja;
- organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se odmah treba obratiti;
- putnici koji putuju sa stranim putnim ispravama prilikom zaključenja ugovora moraju obavestiti Organizatora putovanja odnosno Posrednika u prodaji turističkih putovanja sa pasošem koje zemlje će putovati. U suprotnom, postoji mogućnost da hotelijeri povećaju cenu smeštaja na licu mesta, jer cene iz Programa važe samo za državljane koji putuju sa putnim ispravama Republike Srbije;
- putnici koji putuju sa stranim putnim ispravama, a prilikom zaključenja Ugovora nisu obavestili Organizatora putovanja odnosno Posrednika u prodaji turističkih putovanja sa pasošem koje zemlje će putovati, dužni su da se sami informišu o viznim, zdravstvenim i ostalim uslovima boravka preko ove "web" stranice;
- podaci sa predmetnih "web" stranica validni su u trenutku objavljivanja Programa putovanja. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava;
- u slučaju da putnici ne dobiju vizu za boravak odnosno ne obezbede validne putne isprave (moraju biti važeće šest meseci posle datuma završetka turističkog putovanja, agencija ne snosi nikakvu odgovornost i otkaz iz navedenih razloga smatraće se otkazom od strane putnika, uz primenu skale otkaza utvrđene Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja;
- cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta i promene tarifa prevoznika i promene cene avio taksi;
- organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti koje nije mogao predvideti, izbeći ili otkloniti;
- organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja;
- avionske karte, vaučeri i ostala dokumenta biće uručeni putnicima na aerodromu Beograd, 2h pre zakazanog vremena poletanja od strane aerodromskog predstavnika, na šalteru agencije; putem elektronske pošte; lično, u poslovnici agencije;
- agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao na let ili transfer zbog zakašnjenja pri dolasku na aerodrom. Za putnike koji zakasne iz neopravdanih razloga primenjivaće se skala otkaza utvrđena Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja kao da su odustali na dan polaska;
- minimalan broj potreban za realizaciju Programa putovanja je 100 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika Organizator putovanja ima pravo da otkaže putovanje 5 dana pre polaska.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.