Jonska obala: Parga – Sivota, Lefkada: Nidri – Agios Nikitas

Jonska obala: Parga – Sivota – Lefkada (Nidri – Agios Nikitas)

Parga,
o njoj pljušte sve sami epiteti! Sa svoje 3 plaže i još 2 u okolini, od kojih ne znamo koja je lepša, sa brdovitim centrom, punim stepenica, kaldrme i kocke… Prelepe kafanice sakrivene su u uskim ulicama Parge, među starim kućama, romantična atmosfera na vrhu tvrđave koja gleda na sva 3 zaliva i toliko istorije u Pargi i njenoj okolini prosto će Vas ostaviti bez daha. Parga je ono mesto kome ćete se uvek rado vraćati.

Sivota
Obožavate Pargu? Obožavaćete i Sivotu! Predivno razuđeno selo na obali Jonskog mora, prosto oduzima dah! Sa centralnim delom i lepom marinom, Sivota će vas oduševiti predivnim plažama i uvalicama zbog kojih će svaka vaša fotografija biti razglednica!
Sivota je oduvek bila mirna luka za sve ribare i moreplovce. Vremenom je postala mestašce „na dobrom glasu“ za male jahte, jedrilice i katamarane, a poslednjih godina i pravi raj za turiste koji dolaze automobilom ili autobusom. Sivota je malo i veoma živopisno selo koje Vam prosto želi dobrodošlicu!
Ovde možete naći sve što je potrebno za boravak: kvalitetan smeštaj, restorane i kafiće, odlično opremljene markete, pekare i mesare, radnjice sa svim i svačim, ljude iz okolnih sela koji prodaju domaći sušeni timijan i origano, ručno pravljeni organski sladoled… Zbog prisustva velikog broja italijana, kafa je u svim kafićima vrhunska! Cene su iste kao i u severnoj Grčkoj, a more toplo.
Najveće blago Sivote je predivna razuđena obala na kojoj se krije veliki broj plaža (zvanično 14, a ima ih mnogo više!). Do ovih plaža može se stići automobilom, biciklom, motorom, peške (određen broj plaža je od grada 10-20 minuta laganim hodom) ili vozićem koji saobraća svakog dana iz centra Sivote. A najlepše plaže dostupne su samo brodićima koje možete iznajmiti u Sivoti ili se pridružiti grupi i otići na ekskurziju do najlepših plaža Sivote.
Na kraju svakog dana, spektakularni zalasci Sunca ostaviće vas bez daha i zaokružiti boravak u ovom prelepom mestu!

Lefkada, Nidri
Najveće naselje na Lefkadi. Luka i najživlje mesto na ostrvu. Živopisan i uvek veseo, Nidri oduševljava sve naše putnike.

Lefkada, Agios Nikitas
Hit i najprodavanija destinacija u sezonama 2015, 2016, 2017. i 2018! Rasprodat još dok smo nosili zimske jakne. Zato, požurite i rezervišite za sebe ovo parče raja!

Vila ARISTEA, Parga Lokacija: U srcu Parge, kod crkve i škole, na 500m od doka, 700m od gradske plaže, 700 od šetališta. Smeštaj: Studiji za 2 i 3 osobe nalaze se u prizemlju i na spratu kuće. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Objekat ima "Wi-Fi" konekciju. Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi. Klima: Korišćenje klime doplaćuje se 5 eura dnevno.


Vila BILLIS Parga, Lokacija: 500m od male gradske plaže, 700m od velike gradske plaže, 10 minuta od doka. Smeštaj: Studiji za 2 i 3 osobe nalaze se u prizemlju i na spratu kuće. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi. Klima: Korišćenje klime je bez doplate.


Vila FILIO, Parga Lokacija: U srcu Parge, na 500m od doka, 700m od gradske plaže, 450m od Valtos plaže. Smeštaj: Studiji za dve i tri osobe nalaze se u prizemlju i na spratu kuće. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi. Klima: Korišćenje klime doplaćuje se 5 eura dnevno.


Vila FOTINI, Sivota Lokacija: 300m od plaže i 50 od luke, 30m od centra. Sadržaj: Dvorište. Smeštaj: Studiji za 2 ili 3 osobe u prizemlju i na I spratu, apartmani za 4 osobe na spratu i potkrovlju. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, "Wi-Fi". Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi. Klima: Korišćenje klime je bez doplate.


Vila DOUKAS PAVLOS, Sivota Lokacija: 300m od plaže, 30m od luke, 50m od centra. Sadržaj: Apartmani za 4 osobe na I spratu, kupatilo, terasa, "Wi-Fi". Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi. Klima: Korišćenje klime doplaćuje se 5 eura dnevno.


Vila KATOPODIS, Lefkada Nidri Lokacija: 150m od mora, 20m od centra. Smeštaj: Studiji, apartmani i "duplex"-i za smeštaj 4 osobe. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Objekat ima "Wi-Fi" konekciju. Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi. Klima: Korišćenje klime se doplaćuje 5 eura dnevno.


Vila PHILIPPOS, Lefkada, Nidri Lokacija: Na 150m od centra Nidrija, a 700m od uređene plaže. Sadržaj: Studiji za 2 osobe, bazen, bar pored bazena, ležaljke pored bazena. Napomena: na dan smene putnika iz tehničkih i bezbedonosnih razloga bazen će biti zatvoren, ostalim danima radiće prema pravilima kućnog reda. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Objekat ima "Wi-Fi" konekciju. Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi. Klima: Korišćenje klime se doplaćuje 5 eura dnevno.


Vila IRIS, Lefkada, Agios Nikitas Lokacija: 150m od plaže. Sadržaj: Studiji za 2, 3 i 4 osobe u prizemlju i na I spratu. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Objekat ima "Wi-Fi" konekciju. Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi. Klima: Korišćenje klime doplaćuje se 4 eura dnevno.


Vila MILIA, Lefkada, Agios Nikitas Lokacija: Centar, šetališna zona 100 metara od plaže. Sadržaj: Studiji za 2 osobe i apartmani za 4 osobe na I i II spratu. Pomoćni ležaj u 2S rančo varijanta 5 eura dnevno. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Objekat ima "Wi-Fi" konekciju. Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi. Klima: Korišćenje klime bez doplate.

1.-2. dan NOVI SAD - SIVOTA / PARGA / LEFKADA - Polazak iz Novog Sada u 12:00h sa Lokomotive, iz Beograda u 14:00h, iz Niša u 18:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul. Bulevar 12 febuar br. 80.
Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni.
Dolazak u Sivotu/Pargu/na Lefkadu u prepodnevnim satima (za Lefkadu: odlazak do Nidrija i transfer do Agios Nikitasa).
Smeštaj u programom predviđene objekte.
Usluga po programu.
Noćenje.

3.- 12. dan SIVOTA / PARGA / LEFKADA - Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor.
Usluga po programu.
Noćenje.

12./13. dan SIVOTA / PARGA / LEFKADA – NOVI SAD - Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h.
Slobodno vreme do polaska autobusa.
Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad.
Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute.
Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate.
Kraj programa.
- vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na izabranoj relaciji. Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana je 35 plativih putnika;
- smeštaj u izabranom objektu (po programu);
- organizaciju i vođstvo puta (licencirani pratioc grupe).
- Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može uplatiti u agenciji po važećem cenovniku i uslovima “Wiener Stadtische” osiguranja);
- sve ostalo što nije predviđeno i obuhvaćeno aranžmanom.
Napomena:
- sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu ProCredit Banke na dan uplate. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju velike oscilacije kursa na monetarnom tržištu;
- avans u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak sume:
- do polaska – gotovinski 15 dana pre polaska na put;
- čekovima građana do 15.12.2019. (avans 40%, ostatak u ratama do polaska. Čekovi se deponuju 10 dana pred polazak na put);
- administrativnom zabranom do 15.12.2019;
- na rate, kreditnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express, Dina;
- kreditom kod poslovnih banaka
- Detaljne informacije o pravima i obavezama u međunarodnom drumskom prevozu možete pronaći u INFORMACIJAMA O PREVOZU PUTNIKA i OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora. VAŽNA NAPOMENA: U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju “Wi-Fi”konekciju. Ukoliko objekat ima “Wi-Fi” konekciju to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, “Wi-Fi” konekcija je uglavnom slaba (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). “Wi-Fi” konekcija nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.